Dragon Lore Giveaway

CharlieChaplinx F.A.Q

Här hittar du oftast alla svar du undrar över! Om inte kontakta oss här

 • Vanliga frågor

 • Vilka betalningsmetoder finns det?

  Vi har just nu bara Swish som betalningsmetod men banköverföring funkar också, krävs dock att du kontaktar mig på Facebook eller Steam först.

 • Hur handlar jag?

  Först och främst behöver du välja ett eller flera skins som du vill köpa. Sedan klickar du på "Köp Nu". Därefter skriver du in din trade URL som du hittar här. Du behöver också skriva in din email adress för att få en orderbekräftelse. När du skrivit in Trade URL och email swishar du över pengarna till mig och trycker på betala. Efter att du gjort detta kommer du få ett trade offer med det valda skinnet inom kort!

 • Hur kan jag lita på att jag får mitt skin?

  Jag har sålt skins i snart ett år och har över 400 sidor med +rep, jag driver även ett aktiebolag med namnet KS Trading AB. Totalt har jag sålt skins till 8000 nöjda kunder sedan startar i mars 2015. Jag jobbar även intensivt för att försäkra kunder och besökare att känna sig trygga och säkra när de köper skins av mig!

 • Hur lång tid tar det innan jag får mitt skin?

  Normalt sett får du ditt skin inom några minuter men det kan ta upp till 10 timmar. I dagsläget skickar jag ut alla skins manuellt vilket gör att leveransen kan dröja om jag inte är hemma eller om jag sover. Inom kort hoppas jag kunna släppa ett nytt system där bottar skickar ut skinsen istället.

 • Vad är en Trade URL och hur får jag den?

  En Trade URL är den länken som ger oss möjligheten att ge dig ditt skin. Du kan hitta din unika Trade URL här

 • Integritetspolicy

 • Är min information säker som jag anger i mina beställningar?

  CharlieChaplinx försäkrar att all personlig information som frivilligt lämnas in till oss kommer att hållas strikt konfidentiellt och används " uteslutande " av charliechaplinx.se. Vi håller för att inte dela, hyra, sälja eller lämna ut den information till någon person, enhet eller tredjepart.

Close